De detectie filosofie van DDT is gebaseerd op drie eenvoudige essenties:Selecteer het beste detectie principe voor het detecteren van uw risico: de enige reden voor het aanschaffen van detectie systemen is tenslotte de wens of verplichting een risico betrouwbaar te detecteren.

Selecteer de detector die een zo hoog mogelijke immuniteit tegen onechte en ongewenste alarmen heeft of zodanig is in te stellen: niemand zit te wachten op onnodige alarmen.

Selecteer de detector die zo min mogelijk kalibratie en onderhoud nodig heeft, die zo eenvoudig mogelijk te installeren, kalibreren en onderhouden is en waarvoor zo min mogelijk detectoren nodig zijn voor het te detecteren risico: dit maakt het voldoen aan de eerste twee essenties ook economisch verantwoord. De beste detectie systemen zijn meestal iets duurder maar essentie 3 maakt het mogelijk dit verschil snel terug te verdienen en tijdens de levensduur van de detector zelfs geld te besparen. In de door DDT aangeboden detectiesystemen zult u de drie essenties zeker herkennen!
Leveringsvoorwaarden
Diensten DDT